naar-1-12

 

 

 

Wil je onze Nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Jacominis en onze winkel? Vul dan hier je naam en e mail adres in.

Naam (*)

Please type your full name.
E-mail (*)

Invalid email address.


 

 

Welkom op de Jacominis website!

Op zaterdag 31 oktober is mijn boek: ‘The Old Town Bookshop’ verschenen. Op de DHN show in Ulft is het eerste exemplaar uitgereikt aan Rika van Nellesteijn. Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Het boek brengt de volledige bouw van een boekwinkel in beeld, inclusief interieur, inventaris en wat er allemaal te koop is.The Old Town Bookshop Sample Spread angle Het boek is ideaal voor wie zelf aan de slag wil: in duidelijke stappen, rijk geïllustreerd met foto’s, wordt de bouw en inrichting van de boekwinkel beschreven. Als je dat gelezen hebt, kun je zelf je boekwinkel maken, of een ander project waarbij je de technieken uit dit boek toepast. Ter inspiratie is er veel fotomateriaal opgenomen van eerdere projecten die ik gemaakt heb.

Het boek is uitgevoerd in een mooi, groot formaat (20x26 cm), in full colour en heeft 112 bladzijden. Het is te koop voor € 19,95.

Wie nu een boek bestelt krijgt een luxe printvel met 28 boekomslagen cadeau!

Meer informatie en bestellen: klik hier

 

Jacominis nu ook op Facebook! Ik heb nu ook een pagina op facebook aangemaakt. Hier vind je regelmatig nieuwtjes en tips. Ik hoop dat je het leuk vindt om te volgen. Neem eens een kijkje: Facebook 

 

Ik wens u veel inspiratie!


Groeten,

Signature