naar-1-12

 

Wil je onze Nieuwsbrief?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van Jacominis en onze winkel? Vul dan hier je naam en e mail adres in.

Naam (*)

Please type your full name.
E-mail (*)

Invalid email address.


 

 

 

 

 

Links

www.inhetpoppenhuis.nl
www.aatoukes.nl

 

 

 

 

Variatie in Vintage, het nieuwe boek van Jacomine Mink

Book-dummyOp zaterdag 29 oktober verschijnt mijn tweede boek, ‘Variatie in Vintage’! Daar ben ik heel trots op. Op mijn eerste boek, ‘The Old Town Bookshop’, kreeg ik veel positieve reacties, die me gestimuleerd hebben een tweede boek te schrijven.

Dit boek is weer anders geworden: nu worden er maar liefst 8 winkels gebouwd, ingericht en gedecoreerd. Door de verschillende aankledingen is het echt ‘Variatie in Vintage’ geworden! De acht winkels komen in zeer uitgebreide katernen aan bod, zodat het ook een mooi en leuk boek is om in te bladeren en inspiratie op te doen. In de hoofdstukken wordt de bouw van de winkels, interieurs en meubelen behandeld. En ik ga uitvoerig in op schildertechnieken, tegelwerk en de effecten van  kleurstellingen.  Als je dit boek gelezen hebt, heb je inspiratie en kennis om zelf je favoriete Vintage pand te bouwen Sample spread from Variatie in vintageen te decoreren. Het boek is uitgevoerd in een mooi groot formaat, 20 x 26 cm, is full colour en heeft 132 bladzijden. Het kost €24,95.

Wie ook het boek ‘The Old Town Bookshop’ bestelt, krijgt ze samen voor de speciale prijs van €39,95!

En bij ieder boek ontvang je een leuk cadeautje! 

Bestellen? 
klik hier

 

Jacominis nu ook op Facebook! Ik heb nu ook een pagina op facebook aangemaakt. Hier vind je regelmatig nieuwtjes en tips. Ik hoop dat je het leuk vindt om te volgen. Neem eens een kijkje: Facebook

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save