Over Jacomine

Welkom op de volledig vernieuwde Jacominis website! Op deze website staan de miniaturen die ik ontwerp. Daarnaast de workshops die ik organiseer en mijn boeken. Ik heb veel foto’s met inspiratie bij de miniaturen gezet, hopelijk word je daardoor op ideeën gebracht. Je kunt mijn miniaturen eindeloos met elkaar combineren en er je eigen touch aan geven!

Nieuw: de wenslijst! Verzamel nu je favoriete producten op je wenslijst en bestel ze via de gespecialiseerde miniaturenwinkel! 

Zoals bekend heb ik geen webshop en worden mijn miniaturen via gespecialiseerde winkels verkocht. Je kunt ze dus niet via de site bestellen. Het is wel mogelijk, op deze vernieuwde site, om tijdens het bekijken van de website een wenslijst aan te maken. Je bewaart een artikel door op het blauwe knopje “Voeg toe aan wenslijst” te drukken.  Mocht je bepaalde miniaturen willen kopen, dan maakt de wenslijst het je gemakkelijk. Ga naar “Mijn Wenslijst” (rechts bovenin het scherm), vul je gegevens in en stuur de wenslijst naar de winkel van je keuze. Zij handelen je bestelling verder af: ze nemen contact op over kosten, levertijd, wil je het ophalen of laten opsturen, etc. De afhandeling van je wenslijst is de verantwoordelijkheid van de dealer die je gekozen hebt.

Boeken blijf je direct bij ons bestellen. Betaal nu gemakkelijk online!          

Als vanouds kun je mijn boeken direct via mijn site bestellen. Nieuw hierbij is dat je nu direct kunt betalen zonder verdere rompslomp met apart geld overmaken. Gemakkelijker voor jou en voor ons!

Ik wens je veel inspiratie en kijkplezier! Ik ben benieuwd wat je van de vernieuwde website vindt. Als je wilt kun je een reactie geven via een e mail: jacomine@jacominis.com 

Je kunt me ook volgen op Facebook

Groeten,